Lava fólie pro suché zrání masa 30 cm x 3 m

Lava fólie pro suché zrání masa 30 cm x 3 m

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen...    více

Cena za 1 ks vč. DPH 549 Kč
Cena za 1 ks bez DPH: 454 Kč
Skladem
Expediční doba: do 24 hodin
Výrobce: Landig + Lava
Kód produktu: DS47143556
/lava-folie-pro-suche-zrani-masa-30-cm-x-3-m-e10266.htm
Popis

Lava fólie pro suché zrání masa 30 cm x 3 m

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití. Výhodou folie je, že si můžete vyrobit sáčky dlouhé dle vaší potřeby.
/product-action/increment-product-view-count?productId=10266