Lava sáčky pro suché zrání masa 30 x 60 cm

Lava sáčky pro suché zrání masa 30 x 60 cm

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen...    více

Cena za 1 ks vč. DPH 469 Kč
Cena za 1 ks bez DPH: 388 Kč
Skladem
Expediční doba: do 24 hodin
Výrobce: Landig + Lava
Kód produktu: DS53484833
/lava-sacky-pro-suche-zrani-masa-30-x-60-cm-e10248.htm
Popis

Lava sáčky pro suché zrání masa 30 x 60 cm

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé. Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.
/product-action/increment-product-view-count?productId=10248